Indlæg

BLIV SOMMERFERIEVIKAR

|

BLIV SOMMERFERIEVIKAR 1. juli – 31. august   Kom og vær med til at gøre sommeren skøn for vores borgere i JAC Vestegnen. Vi garanterer højt humør og brede smil! Som sommerferievikar vil du få tilbudt op til 30 timer om ugen, fordelt over hverdagene i tidsrummet 9-16. Arbejdet vil være i forskellige grupper og… Læs mere »

Nyt telefon system i Brøndby kommune – OBS OBS OBS

|

Vi har fået implementeret et nyt telefonsystem d. 14.06.2023 Desværre virker det ikke efter hensigten, så man kan kontakte grupperne på deres mobilnummer Man kan ikke ringe på gruppernes fastnet nummer. I kontakte grupperne på deres mobil nummer. Skriftlig kontakt – Klik her listen er anført nedenfor: Langbjerg: Basen: 40246992 Cafetinen: 23322251 Ergo fys: 92439982 Idrætslinjen:… Læs mere »

Lukkedage 2023

|

Så er lukkedage 2023 blevet opdateret Se her

Snoezeluge 35

|

For at markere denne uge, hvor vi gerne vil skabe øget opmærksomhed og kendskab til Snoezelen/MSE, vil vi i Snoezelhuset på Vestegnen gerne invitere til følgende tiltag: Åbent hus: 1: Onsdag d.31/8 kl 15-18 – Kom og se/prøv vores hus og få en snak om muligheder og anvendelse. 2: Fredag d.2/9 kl 10-15 – Kom… Læs mere »

Samarbejdspartner er årets virksomhed i Brøndby

|

OFS er kåret som årets virksomhed 2020 i Brøndby for deres mangeårige indsats med at indlemme voksne udviklingshæmmede borgere på arbejdspladsen i Priorparken. Kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune uddeler hvert år en pris til en virksomhed, der har påtaget sig et ekstraordinært socialt ansvar i samarbejde med Brøndby Kommune. Årets prismodtager er OFS, der ligger i… Læs mere »

Sådan bruger du et mundbind…

|

Klik på linket her og se Sundhedsstyrelsens film med råd omkring, hvordan man bruger et mundbind: https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Saadan-bruger-du-mundbind

Mangler du hænder?

|

Job & Aktivitetscenter Vestegnens §103-borgere (beskyttet beskæftigelse) står klar til at kunne hjælpe din virksomhed. Klik her og se folderen vedr. vores forskellige ydelser. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for dig!