Indlæg

Pædagog til Basen 37 timer

|

Job & Aktivitetscenter Vestegnen søger pædagog med musikalsk baggrund 37 timer til aktivitets og samværstilbud Se opslag her

Sådan bruger du et mundbind…

|

Klik på linket her og se Sundhedsstyrelsens film med råd omkring, hvordan man bruger et mundbind: https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Saadan-bruger-du-mundbind

Nyhedbrev fra grupperne

|

Job & Aktivitetscenter Vestegnen er nu ganske tæt på genåbnet og derfor kommer her sidste indblik i de aktiviteter der sker rundt på matriklerne. De to sidste hilsner kommer henholdvis fra Brønden og fra Krea på Langbjerg Klik her for at se nyhedsbrevet fra Krea Klik her for at se nyhedsbrevet fra Brønden

Nyhedsbrev fra grupperne

|

I takt med at Job & Aktivitetscenter Vestegnen genåbner, vil vi gerne give et kort, men hyggeligt indblik i de aktiviteter der i øjeblikket sker rundt på matriklerne. I denne uge er der hilsner fra en gruppe på Hesselager og en på Langbjerg. Klik her for at se nyhedsbrevet fra Daghjemmet på Hesselager Klik her… Læs mere »

Nyhedsbrev fra grupperne

|

I takt med at Job & Aktivitetscenter Vestegnen genåbner, vil vi gerne give et kort, men hyggeligt indblik i de aktiviteter der i øjeblikket sker rundt på matriklerne. Denne uge er der en hilsen fra Kaffecafeen på Hesselager og Basen på Langbjerg. Klik her for at se nyhedsbrevet fra Kaffecafeen Klik her for at se… Læs mere »

Nyhedsbrev fra grupperne

|

I takt med at Job & Aktivitetscenter Vestegnen genåbner, vil vi gerne give et kort, men hyggeligt indblik i de aktiviteter der i øjeblikket sker rundt på matriklerne. Denne uge gælder det Alfa og Krea på Langbjerg. Klik her for at se nyhedsbrevet fra Alfa Klik her for at se nyhedsbrevet fra Krea Vi glæder… Læs mere »

Nyhedsbrev fra grupperne

|

I takt med at Job & Aktivitetscenter Vestegnen genåbner, vil vi gerne give et kort, men hyggeligt indblik i de aktiviteter der i øjeblikket sker rundt på matriklerne. I sidste uge var der hilsner fra Hesselager og Kettehøj, denne uge gælder det Cafetinen og Basen på Langbjerg. Klik her for at se nyhedsbrevet fra Basen… Læs mere »

Nyhedsbrev fra grupperne

|

I takt med at Job & Aktivitetscenter Vestegnen genåbner, vil vi gerne give et kort, men hyggeligt indblik i de aktiviteter der i øjeblikket sker rundt på matriklerne. I denne uge er der hilsner fra Hesselager og Kettehøj. Klik her for at se nyhedsbrevet fra Kettehøj Klik her for at se nyhedsbrevet fra Hesselager Vi… Læs mere »