BLIV SOMMERFERIEVIKAR

|

BLIV SOMMERFERIEVIKAR
1. juli – 31. august

 

Kom og vær med til at gøre sommeren skøn for vores borgere i JAC Vestegnen. Vi garanterer højt humør og brede smil!

Som sommerferievikar vil du få tilbudt op til 30 timer om ugen, fordelt over hverdagene i tidsrummet 9-16. Arbejdet vil være i forskellige grupper og på forskellige matrikler, alt efter hvor behovet er. Du må gerne have tidligere erfaring med at arbejde med mennesker med handicap, men vigtigst af alt er, at du har lyst til at arbejde i denne mangfoldige verden. Du skal være indstillet på at hjælpe borgerne på forskellig vis med bl.a. at indgå i aktiviteter, kommunikation og personlig pleje. For at kunne varetage de daglige opgaver er det nødvendigt, at du kan tale og forstå dansk.

 

Lidt om os

Job & Aktivitetscenter Vestegnen giver tilbud om beskyttet beskæftigelse og aktivitets- og samværstilbud til voksne personer med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne. Vi udbyder også den særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse, STU. Alt i alt er vi omkring 350 borgere og 150 ansatte, hvoraf de fleste er socialpædagoger. Vi er fordelt i små og store huse på forskellige adresser i Brøndby Kommune. JAC Vestegnen er en stor og levende organisation med et stærkt værdigrundlag, der sætter det enkelte menneske i centrum.

Hvis du har mod på at arbejde i vores spændende og aktive organisation, så send en ansøgning til jacvestegnen@brondby.dk